El Gavà incorpora a Kilian Cañabate y Juan Quiles

El conjunt blaugrana presenta els nous fitxatges per reforçar la porteria i l’atac de cara a la temporada 2018-2019

Kilian y Juan amb les seves noves samarretes | Foto: Isaac Fandos

Albert Poch ja va avisar en la seva roda de presentació que el model a seguir seria “similar a l’utilitzat a Tercera Divisió quan era entrenador“, i les seves paraules comencen a plasmar-se en fets. El Gavà presenta les seves dues primeres incorporacions, tots dos amb passat blaugrana.

Kilian Cañabate Hernández (05/11/1996) és el porter escollit per la direcció esportiva per defensar la porteria gavanenca durant la present temporada, a l’espera que es confirmi qui serà el seu company sota pals. Kilian és un porter de curta alçada però felins reflexos que ja va defensar els colors blaugrana durant la campanya 14/15 al Juvenil A. Anteriorment havia estat en els juvenils de Barça, Europa i Rubí, i després d’abandonar l’entitat de Gavà es va enrolar en el Vilafranca, equip amb el qual va conseguir fer-se un lloc a Tercera i en el que va disputar, com a titular, uns playoff d’ascens a Segona B. La temporada passada va militar a les files del Reus B Cambrils, una de les sensacions del campionat, on va jugar 7 partits, tots ells com a titular.

Juan Quiles, passat, present i futur amb els colors blaugranes | Foto: Havok Gavà

Juan Quiles Ramírez (28/10/1992) també torna a casa. Mitjapunta hàbil que també pot desenvolupar-se com extrem, Quiles aportarà aquest punt de qualitat extra a l’equip blaugrana. Capaç de resoldre partits per si sol, el jugador blaugrana va debutar a les files del Gavà a Segona B de la mà de Jaume Bonet. Després del descens a Tercera, Quiles es va afermar en l’equip amb Albert Poch com a entrenador, i tot i patir un trencament dels lligaments creuats durant la temporada 12/13, va acabar sent clau en el tram final de la 13/14 per aconseguir la permanència. Després de deixar el Gavà, Quiles ha passat per les files de Santfeliuenc, Martinenc, Viladecans, Sant Ildefons i Jupiter, per tornar finalment a casa.

Ben tornats Kilian i Juan. Tots junts continuem sumant: #TornaremGavà