El Gavà incorpora el tàndem Manuel Serrano – Albert Poch

Els dos entrenadors gavanencs seràn els pilars de l’apartat esportiu 2018-2019

Serrano durant la seva etapa com entrenador del Juvenil | Foto: Havok

Res millor per intentar tornar el Gavà a Tercera Divisió que una aposta de casa. És per això que la junta directiva del CF Gavà ha decidit apostar per la figura de Manuel Serrano com entrenador i d’Albert Poch com a director esportiu. Més enllà de les seves respectives carreres, tots dos amb avals més que suficients per dur a terme aquestes funcions, també es busca un intentar crear de nou un lligam amb l’aficionat gavanenc.

En primer lloc, Manuel Serrano serà l’encarregat de seure a la banqueta de La Bóbila. Amant del futbol de posessió igual que Poch, el seu esquema habitual és el 4-3-3, el qual al tram final de temporada ja vam veure a l’estadi blaugrana. En els seus inicis a l’EF Gavà va aconseguir pujar el Juvenil A a Divisió d’Honor, i posteriorment ha realitzat dues campanyes històriques amb el primer equip del CF Begues: la primera, tornant l’entitat a Segona Catalana, i la darrera, amb una històrica tercera posició, a tocar dels llocs de promoció a Primera Catalana.

Albert Poch durant la seva etapa com a entrenador gavanenc | Foto: Álex Gallardo

Per la seva banda, Albert Poch també és un vell conegut per a l’afició gavanenca. De la seva mà es van aconseguir 4 grans temporades a la Tercera Divisió, amb l’equip a la zona mitjana de la taula, excepte la 2013/2014 amb la salvació agònica contra el Santboià. Durant aquest transcurs, Poch va sumar 172 partits oficials, amb 58 victories, 40 empats i 71 derrotes. Amb aquests números es col·loca en la 5 posició de tècnics amb més partits de la història del club. A més, durant la seva etapa com a entrenador també va fer debutar fins a 28 juvenils, com ara Albert Alegre, David Jiménez i Luca Ferrone.

L’aposta pels dos tècnics com a mandataris del futur esportiu de l’entitat és un intent de retorn als orígens i a un procés de fer més gavanenca la primera plantilla blaugrana. Sort i èxits!