Presentació de José Manuel Serrano i Albert Poch

El club ha presentat el nou entrenador i el nou director esportiu davant dels mitjans de comunicació

Serrano amb Poch a la roda de premsa | Foto: Isaac Fandos

Després d’uns dies de gran repercussió a les xarxes socials amb la presentació online de José Manuel Serrano i Albert Poch, com a entrenador i director esportiu respectivament, el club ha fet la primera aparició pública de la parella que dirigirà l’apartat esportiu del Gavà 18/19.

José Manuel Serrano ha destacat a l’inici de la roda de premsa que el seu fixatge pel Gavà “ha sigut complir un somni”, i que “sens dubte, era una oportunitat que no es podia deixar escapar“. Pel que fa al projecte esportiu, també ha donat alguna pinzellada: “En principi treure jugadors de l’Escola ara mateix és molt difícil, i l’objectiu és més aviat recuperar jugadors que ja hagin passat pel club i que ara estiguin en clubs de la mateixa categoria o una superior o inferior“, explicava el nou entrenador.

Per la seva banda, Albert Poch també ha tingut paraules d’il·lusió amb aquest nou repte: “Jo vaig estar en una època molt difícil com a primer entrenador, i l’últim que m’esperava era tornar i menys com a director esportiu, però retornar al club que em va donar l’oportunitat de debutar com entrenador a Tercera és molt important. És l’opció d’allargar el fil que ens van tallar en el seu moment“.

Serrano, Poch i Carrillo a la roda de premsa | Foto: Isaac Fandos

A nivell esportiu, també ha tingut paraules: “Tinc moltes ganes de treballar i reconduir coses, sobretot tocant de peus a terra que és el que ens ha faltat en aquests últims anys“. Seguint en aquesta línia, Poch ha continuat: “Anem una mica tard. Hi ha molts jugadors que ja estan tancats, perquè la Tercera va molt ràpid, sobretot a la part d’abaix. El que volem fer és una mica tornar al que ja fèiem a Tercera, amb 4/5 jugadors més veterans com eren Vivó o Triguero al primer any i després ‘nanos’ del club. El problema és que ara mateix s’està intentant recuperar el nivell del Juvenil després de la davallada que va succeir quan ens vam separar, i a sobre només dos juvenils acaben la seva etapa, però l’objectiu es que vagin pujant. Tot i això, estic segur que formaren un equip molt competitiu“, argumentava el director esportiu.

El president del club, Iván Carrillo, també ha parlat en la primera aparició pública després de l’acord amb l’Escola: “Hem fet una gran gesta unint de nou l’Escola de Fútbol Gavà amb el nostre club. Tenim una gran pedrera i uns grans professionals, així que de ben segur que sortiran molts jugadors pel primer equip“. Finalment, també s’ha explicat que “l’apartat econòmic va molt bé, i estem arribant a molts acords“, encara que els últims dies  “ha arribat una denúncia per part d’Hugo Grgona en la que se’ns demanen 500.000 euros, però segons la nostra advocada aquesta demanda no arribarà a cap lloc“, finalitzava el president.